Move button is dysfunctional using Google Chrome browser

For discussion pertaining to Chess, Net-Chess, or general interests.
Post Reply
fluors
Posts: 1
Joined: Tue Nov 22, 2011 5:22 pm

Move button is dysfunctional using Google Chrome browser

Post by fluors » Mon Apr 07, 2014 2:10 pm

When you click the Move button while using the Google Chrome Browser, nothing happens. However, the Move button does work using Internet Explorer and Firefox.
Attachments
net-chess-problem.jpg
net-chess-problem.jpg (183.46 KiB) Viewed 4603 times

redketchuplover
Posts: 634
Joined: Thu Jan 01, 2004 7:41 pm

Re: Move button is dysfunctional using Google Chrome browser

Post by redketchuplover » Tue Apr 08, 2014 6:41 am

Perhaps changing the board layout will help.

gmiller
Site Admin
Posts: 1304
Joined: Sun Mar 14, 1999 11:13 am
Location: Jeffersonville, IN
Contact:

Re: Move button is dysfunctional using Google Chrome browser

Post by gmiller » Tue Apr 08, 2014 10:11 am

Will have a look. Seems that Chrome isn't honoring the same layout rules Firefox and IE do. If you click on the text box with your move in it, you can press enter to submit it.
Greg Miller

Post Reply